Update! A lopott autót végül kiégve és teljesen tönkremenve találták meg egy szeméttelep mellett. Elvileg van már gyanúsított is az ügyben. Ekkora egy barmot!

Kevés gusztustalanabb dolog van annál, mikor mentőből lopnak el ezt-azt, Skóciában is valami hasonló történt. Mit érdemel az a bűnös, aki mentőautót lop?

Az éppen szolgálatban lévő mentőorvos házába betörtek és vitték a kocsikulcsokat is, azok azonban a Skóciában található egyetlen speciális gyermek mentőorvosi kocsié (PICU) voltak, olvasható itt. A rablót vagy rablókat ez nem hatotta meg, de még csak az sem zavartatta őt/őket, hogy nem épp egy szériamodellről van szó, ha csak a külsőségeket nézzük.

http://ambulance-photos.com.s3.amazonaws.com/2297.jpg

A Subaru Forester 4×4-es természetesen minden, szükséges megkülönböztető jelzéssel el van látva, így tényleg érthetetlen mit akarnak kezdeni vele? Ha nincs kocsi, nincs felszerelés sem, itt pedig konkrétan egy teljes (mobil) gyermek intenzív osztály megtalálható volt. Ahogy a cikkből is kiderül, a kocsi szolgálatba állítását nem kevés erőfeszítés és munka előzte meg, ugyanis nem állami vétel volt. Reméljük minél hamarabb előkerül a kocsi épségben, a rablók pedig a lehető legkomolyabb elbírálásban részesülnek.

 

http://www.snprs-wordpress.scot.nhs.uk/wp-content//IMG_0201.jpg

 

süti beállítások módosítása