UPDATE: Az alapítvány üzeni, hogy újabb jobbnál-jobb éttermek csatakoztak az árveréshez. Akinek csak módjában áll segíteni, nézzen el a Jótevő honlapjára és licitáljon... majd egye meg, amit megérdemel! (október 17.)

Egy remek ügy és lehetőség mind magánszemélyeknek, mind pedig cégeknek: támogatni a magyar gyermekmentést! A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat és a Világevő blog közös szervezésében holnaptól bárki licitálhat, nyerhet és ehet egy jót abban a boldog tudatban, hogy ezzel jót tett. Menjetek minél többen!

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jótékonysági vacsoraárverésén 38 toplistás étterem állt egy jó ügy mellé 2 fős ünnepi vacsora felajánlásával. A vacsorák árveréséből befolyó összeg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot segíti. A vacsorák aukciója 2011. október 15. és 31. között történik a www.gyerekmento.hu/jotevo online felületen. Minden licitáló arra a vacsorára licitál, ami neki leginkább szimpatikus, a vacsoraráverés végén pedig a legnagyvonalúbb adományozó a kiválasztott étteremben költhet el egy emlékezetes vacsorát. Az aukcióból befolyt összeg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot illeti, amit a Gyermekrohamkocsi és a gyermek mentőorvosi kocsik fenntartására fordítanak.

http://www.gyerekmento.hu/images/Gyermekmento_hatter_2.jpg

A vállalatok licitálhatnak egy-egy vacsorára, ezalatt növelik ismeretségüket, hiszen a licitportálon aktivitásuk látható, nyomon követhető. Megtett licitösszegeikkel támogatják a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt is. A legnagyobb licitösszeggel megvásárolt vacsorákat pedig kisorsolhatják munkatársaik között, mellyel humánpolitikai értelemben is tesznek a közösségükért. Ilyen módon a vállalatok egyszerre két üzletileg fontos felelősségvállalási ügyet tudhatnak magukénak.

süti beállítások módosítása