Küldd el a legjobb fotóid a Mentők blog első fotópályázatára és nyerj meg a 4 darab új, Kamaszkori vészhelyzetek c. könyv egyikét! A fényképeket 3 kategóriában várjuk, kategóriánként pedig 3 képpel lehet nevezni! A pályázat célja a mindennapi mentőmunka bemutatása, kezdve a mentőautóktól a valódi életszagú helyzeteken át, ennek a különleges munkának a belső világát bemutató képekkel bezárólag.

A három kategória következő:

  1. Mentőjárművek
  2. Ilyennek látom a mentők munkáját
  3. Ilyennek látom a munkámat

A három kategória legjobbjait zsűri választja ki, míg egy könyv sorsáról a közönség dönt majd. Várjuk tehát mindazon lelkes amatőr, haladó vagy profi fotósok munkáit, melyeken a hazai (vagy akár nemzetközi) mentés kerül bemutatásra, a lehető legkülönfélébb módokon. A pályázat feltételei: a képek eredetiségét adott esetben a beküldőnek igazolnia kell, az nem származhat más szerzőtől. A képek tartalmilag nem módosíthatók utólag, bármifajta effekt azonban megengedett a kép világát, hatását növelendő.

Itt megnézheted az eddigi képeket! Küldd el a saját képeidet, oszd meg és szavazz a kedvenceidre!

A képeket a blog e-mail címére, a mentok.blog[kukac]gmail.com-ra várjuk! A képeket az Indafotón, továbbá a blog facebook oldalán közöljük. Mindkét helyen gyűjtött like-ok és kedvelések összesítve adják majd a közönségdíjas fényképet. A képek beküldési határideje 2012.06.30 éjfél. A nyertes képeket ezután kategóriánként 3 naponta hozzuk nyilvánosságra. Az, hogy melyik fotó nyeri a 4. könyvet, azaz lesz a legjobb a közönség szavazatai alapján, július 8-án derül ki, így addig várjuk a szavazatokat a facebook oldalunkon, valamint az Indafotón!

cover.jpg

Röviden a könyvről:

Mindhárman 10-15 éve dolgozunk kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt. Dr. Krivácsy Péter,a könyv ötletadója, az Országos Mentőszolgálat vezető gyermekgyógyásza, a Léghajó Program szakmai vezetője nap, mint nap találkozik a könyvben feldolgozott problémás helyzetekkel.

Dr. Battonyai Tünde pszichiáter szakorvos, aki a Dr. Battonyai Magánrendelő vezetője és pályája során már több ezer felnőtt,kamasz és család gondjait segített megoldani, rendszeres szakértője, vendége számos médiumnak. Marsi Zoltán pedagógus, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanára, az Országos Elsősegély-ismereti Verseny főszervezője, kamaszok között éli mindennapjait. Mindhárman nevelünk gyerekeket – kamaszokat –, és ráadásul egyikünk sem felejtette el, milyen is kamasznak lenni, milyen könnyű zűrös helyzetekbe keveredni, és milyen nehéz felnőtté válni.

”A könyvet kétszeresen is hiánypótló munkának tartom. Mentőtisztként naponta találkozom azokkal a kamaszkorú gyermekekkel, fiatalokkal történő tragikus esetekkel, amelyek ugyan váratlanul, hirtelen történnek, mégis legtöbbször megelőzhetőek volnának. Apaként ugyanakkor mély meggyőződésem, hogy a gyermekünket partnerként kezelve, a szerető gondoskodás mellett információkkal, ismeretekkel ellátva, saját ítélőképességét fejlesztve és erősítve tudhatjuk igazán biztonságban. A „Kamaszkori vészhelyzetek, SOS megoldások” szerzőinek különös érdeme, hogy a gazdag tartalmat sikerült érdeklődést keltő és könnyen érthető formába önteniük.„

Győrfi Pál

A pályázat kiírói fenntartják a jogot, hogy az általuk nem megfelelőnek ítélt képek nevezését nem fogadják el. A változtatás jogát fenntartjuk!

 

   

süti beállítások módosítása