Karzt 2012.11.18. 18:42

Golden-i headset

Képzeljünk el egy olyan világot... kezdhetném akár így is a bejegyzést elnézve a videót, de úgy tűnik ennél valósabb a dolog. Egy ultimate headset mentőknek.

Golden i Golden i Headset with Paramedic Pro Software Helps Accelerate Care During Medical Emergencies (VIDEO)

Ellátás közben nem mindegy mivel veszünk el értékes időt a betegtől, így például milyen jó lenne, ha azonnal rendelkezésünkre állna a beteg kórelőzménye, allergiái, gyógyszerei és még sorolhatnánk. Ugyanakkor nem csak mi kapnánk infót, hanem adhatnánk is az ellátásba később bekapcsolódó kórháznak. Egy tableten mindez bonyolult és hosszas lehet, főleg akkor mondhatjuk ezt, ha létezik egy ilyen megoldás is. Ez pedig a Golden-i headset (lényegében egy Motorola HC1) lehet, a Paramedic Pro alkalmazással, legalábbis a gyártó Ikanos Consulting szerint. Az eszközzel élő videó és audio kapcsoaltban lehetünk a kórházakkal, így akár klinikusok is segíthetnének és irányíthatnák az ellátást, ha azt az eset megkívánja.

A Paramedic Pro képes a hangfelismerésre és bemondásra megkeresi a beteg adatait, ami láthatunk is egyből. A szakemberek mindent látnak és hallanak, így segíthetik az ellátót, íme egy videó, hogy is működne ez a valóságban:

         

blogtört.png

süti beállítások módosítása